Beklimming Bosbergtoren, minigolf en bbq op 23 september 2017

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Alsof de weergoden het idee hadden om vooraf een succes neer te zetten. Zaterdag 23 september 2017 was een prachtige dag om weer eens te netwerken!

In de middag rond 14.00 uur verzamelde zich bij het Midgetgolfpark in Appelscha een groep Overwerkers.
Na koffie met appelgebak werden de groepen ingedeeld en stapten de Overwerkers met club, stick, stok of slagijzer de groene viltbaan van het park op. In anderhalf uur tijd heeft iedereen veel plezier gehad op de baan en stapte de groep over de Bosberg heen om een borrel te halen bij Restaurant De Bosberg. Willem Riksen legde de nieuwe plannen voor de in aanbouw zijnde groepsaccommodatie uit. Deze accommodatie is begin 2018 klaar voor gebruik.

Met de hele groep hebben we daarna de Bosbergtoren beklommen om van daaruit Noord Nederland te bekijken. Deze heldere dag bracht ons zicht naar Emmen, Leeuwarden en Groningen. Wauw, wat een uitzicht hierboven!

Vanaf 17.15 uur waren we welkom bij Eten & Drinken Le Coq, waar naast de borrel ook een BBQ klaar stond. Veel geklets, ge-netwerk en twee jassen later (het werd snel koud) werd de dag binnen aan bar afgesloten. Tijdens de middag en avond zijn diverse ideeën geopperd voor volgende evenementen. Wellicht volgend jaar zeilen bij een mooie dag of weer een spiritueel Pilatus-event in de bossen van Appelscha…. wie weet.

We kunnen terugkijken op een leuk, maar slecht door deelnemers bezocht evenement. 15 leden waren aanwezig van de dik 50 Overwerkers…

Plaats een reactie