Wijnproeverij en Ledenvergadering op 15 maart 2019 bij VHC Actifood

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 15/03/2019
19:30 - 22:00

Locatie
VHC Actifood

Categorieën


 

Netwerk Overwerken organiseert op vrijdag 15 maart 2019 een wijnproeverij bij VHC Actifood in combinatie met de Algemene Ledenvergadering.

De Ledenvergadering stond aanvankelijk gepland voor 15 februari, maar omdat dit geen handige datum bleek i.v.m. de wintersport voor veel leden, is de vergadering verplaatst naar 15 maart 2019.

We zijn dan te gast bij VHC Actifood, Buurstede 1, 8431 NA Oosterwolde. Om 19:30 uur begint de Ledenvergadering.

Na de vergadering houden we een wijnproeverij. We gaan we beleven wat de smaak van eten met de smaak van wijn doet. We proeven verschillende wijnen (rood, wit en rosé) in combinatie met verschillende hapjes.

Omdat deze avond in het teken staat van de ALV is deze zonder introducees.

Let op: wijn proeven en verkeer gaan niet goed samen. Zorg zelf voor een BOB of (groeps)taxi.

Je kunt je voor deze avond inschrijven tot 8 maart 2019.

 

In februari ontvang je de agenda en stukken voor de Ledenvergadering. Tijdens de vergadering zal Patrick Witteveen aftreden als voorzitter. Het bestuur bestaat dan nog uit slechts twee leden. Dat is niet genoeg om een bestuur te vormen. Hoofdonderwerp van de avond is dan ook: Hoe gaan we verder met Overwerken?

Zonder minimaal twee nieuwe bestuursleden zijn we niet in staat de vereniging overeind te houden. Sinds twee jaar organiseren de leden de activiteiten. Dit zorgt er voor dat jouw taak als bestuurslid goed te doen is, naast je drukke werk als ondernemer. Als we allemaal eens in de drie jaar een activiteit organiseren en bij toerbeurt twee jaar in het bestuur plaatsnemen, dan moeten we toch door kunnen als bruisende vereniging? Wil jij twee jaar investeren in Overwerken, stuur dan een mail naar info@overwerken.com of naar ict@patrickwitteveen.nl

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.