Balanza

Annelies Trox
Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
In 2015 kreeg ik een burn-out. Ik was perfectionistisch en legde de lat veel te hoog voor mezelf wat veel spanning en stress veroorzaakte. In deze periode heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om te doen waar je blij van wordt, grenzen te stellen en jezelf serieus te nemen. En waar ik blij van word is om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik kan helpen bij:
• Geen energie
• Onzekerheid
• Perfectionisme
• Piekeren/ slecht slapen
• Stress/ Burn-out
• Balans werk/ prive
Werkwijze
In de sessies gaan we aan het werk met wat op dat moment het belangrijkste is. Waar de cliënt op dat moment tegen aanloopt en aan de verandering die hij/zij wil werken. Ik ga geen antwoord geven op de vraag, maar ben ervan overtuigd dat eenieder zelf het beste weet wat hij kan, wat hij wil, wat hij nodig heeft, wat hij beslist. Als therapeut hou ik overzicht en ben in staat gedrag- en denkpatronen en leerthema’s te signaleren, te benoemen en bespreekbaar te maken.
Ik ben rustig en warm en vind het belangrijk dat de cliënt zich prettig en vertrouwd voelt en zorg daarom voor een veilige omgeving. Daarnaast ben ik eerlijk en durf te confronteren waar nodig. Ik ben ervan overtuigd dat eenieder zelf het beste weet wat hij kan, wat hij wil, wat hij nodig heeft, wat hij beslist.

Voor meer informatie kun je een kijken op mijn website of mij mailen of bellen.