Terugblik Wijnproeverij 11 november 2016

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Op 11 november 2016 hebben we in de voormalige kerk aan de Wester Es in Appelscha genoten van een wijnproeverij. Tijdens de feestdagen is het voor veel mensen fijn om van een lekker glas wijn te genieten. Maar welke wijn past bij jou en bij het eten? Onder leiding van Jan Peter Smit van Wijnconnect hebben we een aantal wijnen geproefd die bij uitstek bij de Kerstperiode passen. Bij elke wijn kregen we uitleg kregen over de druif en de streek. De avond was bedoeld voor de doorgewinterde wijnliefhebber en voor degene die nog op ontdekkingsreis is.
Dat er nog veel te ontdekken is op het gebied van wijn was, was te merken bij de quiz die nog best moeilijk bleek. Tijdens de avond werden vragen over de wijnen gesteld en voor hen die de meeste vragen goed had was er een fles naar keuze uit het assortiment geproefde wijnen. Als dank voor de geslaagde avond konden de leden van Overwerken met korting hun Kerstwijnen bestellen in de webshop en stond er namens het bestuur voor iedereen een fles wijn klaar.

De opkomst was hoog en het bestuur is dan ook blij dat het maximaal aantal deelnemers op 1 na is gehaald. We hebben ook nadien nog reactie gehad van mensen die het jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn. We willen dan ook kijken of we ook dit jaar buiten de reguliere bijeenkomsten een wijnproeverij/-koperij kunnen organiseren.

Als je dit najaar interesse hebt in een wijnproeverij, stuur dan een e-mail naar het bestuur (info@overwerken.com). Bij voldoende interesse zal er in het najaar weerom een wijnavond georganiseerd worden. Omdat deze activiteit buiten de reguliere bijeenkomsten valt, zijn ook niet leden van harte welkom. Mogelijk wordt van hen een bijdrage gevraagd.

Plaats een reactie